sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Elementtejä odotellessa

Skaalan ikkunatoimitus saapui tehtaalle viime perjantaina - kolme viikkoa myöhässä sovitusta. Elementtitoimitus siirtyikin perjantaille 12.9. Toimitus on myös jaettu kahteen osaan. Yläkerran elementit toimitetaan tiistaina 16.9. Toimitusta odotellessa tuli lakaistua oman pirtin lattia ensimmäistä kertaa.

Työmaata on tällä viikolla siistitty toimitusta varten. Perjantaina veimme pakettiautollisen puutavaraa sorttiasemalle. Tänään rakensimme Ukorex pyramideja takapihalle ja kiinnittelimme patolevyjä maanantain sepelitäyttöjä silmällä pitäen. Onnistuimme myös palauttamaan ruotuun yhden kivenjärkäleen, joka oli päätynyt osittain naapurin puolelle.


Suurelementtien toimittaja on Eurohonka. Talotehtaiden halukkuus toimittaa oman perusmalliston ulkopuolista tuotantoa oli yllättävän heikko. Selluvilla ja Intello olivat useimmille toimittajille liian vaikea pala nieltäväksi muovin ja mineraalivillan sijaan. Eurohonka oli yksi poikkeuksista. Positiivista oli myös, että myyjä on ennen kaikkea rakentamisen ammattilainen, joka on perehtynyt siihen mitä alalla tapahtuu myös Suomen ulkopuolella. Myös tehtaanjohtaja vaikutti intohimoisesti rakentamiseen suhtautuvalta. Negatiivista oli sekava toimitussisällön erittely. Kokonaisuuden hahmottamista helpottaisi, jos erittelyssä olisi kerrottu myös se, mitä toimitus ei sisällä. Tälläinen rasti ruutuun taulukko on käytössä useimmilla talotoimittajilla. Palvelu on kuitenkin ollut erinomaista myös sopimuksen allekirjoituksen jälkeen. Ulkopuolen detaljeja on hiottu hyvässä yhteisymmärryksessä. Jännittävää päästä vihdoinkin näkemään lopputulos.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti