tiistai 4. heinäkuuta 2017

Autokatoksen katto hyötykäyttöön

Pienen tontin vuoksi autokatoksen katto on suunniteltu siten, että se toimii sekä oleskelutilana että hyötykasvitarhana. Ajatuksen toteutus on vain kestänyt, mutta tänään päästiin jo lähelle tavoitetta. Kasvatuslaatikot on rakennettu 2*5 tuuman puutavarasta. Lattiarallit ovat lehtikuusta.

Myös sisäänkäyntiin olemme vihdoin saaneet tehtyä puurallin. Nyt puuttuu enää saunan panelointi ja lauteet ja kellariin jonkin verran alaslaskuja..... noin pääpiirteissään.... ja sitten vielä kaikenlaista viimeistelyhommaa....

2 kommenttia:

 1. Onko tuo katto myös mihin tuli ne kierreportaat?

  Huojentavaa lukea, eetä muillakin menee yhtä lujaa projektin loppuun saattamisemn kanssa :) Meillä on urheasti vännetty kevät pihaa ja saunaa valmiiksi. Piha näyttää paikoin pihalta ja puutarhalta (jos katsoo sopivasta kulmasta, että roina kasat ei näy). Saunassa on jo paneelit, pukuhuoneessa ei. Kaikkee pitäs, toivottavasti päästää rästilistan loppuun ennen kuin talvi alkaa. Tsemppiä sinne viimeisiin hommiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kattoterassille menee myös kierreportaat ulkoa.

   Tuo kuvauksesi sopii täydellisesti myös meidän projektiimme. Paitsi että sauna seisoo ja rästilistaa jää varmasti vielä ensi vuodelle. Mutta pressujen alla olevat polttopuuvarastot, vaiheessa oleva pihaprojekti ja saunaprojekti... Olenkin joskus yrittänyt kurkistella mitä teille kuuluu, mutta kiva saada näin tietoa miten teillä menee. Ihanaa syksyä koko perheelle!

   Poista