keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Tiski-Cabaret

Keittiön tiskialtaan vierelle tuleva työvalaisin on yksi niistä avoimista ratkaistavista asioista, jotka ovat pitkään roikkuneet 'hautumassa'. Valaisin ei ollut alunperin suunnitelmissani, koska aiemmin en juuri käyttänyt työvaloja keittiössä. Sähkäri oikeastaan ylipuhui minut koko valaisimeen tokaisemalla 'vanhuus tulee' ja oikeassahan tuo oli. Näiden kahden raksavuoden aikana olen huomannut ettei sitä huonolla kontrastilla painettua pientä tekstiä enää luekkaan 10 lx valaistuksessa. Seinästä törröttävä johto onkin ollut kuin piikki lihassani yli puolen vuoden ajan.

Lopulta päätin, että jotain siihen on nyt keksittävä ja laitettava. Koska valaisimen täytyi olla IP luokiteltu, katkaisimellinen ja mitoiltaan aika tiukkaan määritelty, vaihtoehtoja tuntui olevan tuskallisen vähän. Lopulta kyllästyin, laitoin hösseliksi ja tälläinen siitä sitten tuli.
Nyt kelpaa harjaa heilutella. Kabareen tähtenä loistaa Oraksen hana.
Itse tykkään pitää tarpeelliset tykötarpeet lähellä kokatessa. Näitä tarpeellisia tykötarpeita tuntuu riittävän... Sekaan pitäisi mahduttaa vielä yksi työpistevalaisin. Saapa nähdä kuinka kauan sitä hauduttelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti