maanantai 30. marraskuuta 2015

PikkuWC arktisen pyörteen kourissa

Espoossa on museokeskus WeeGee, jonka viidakkoteemainen WC toimi sytykkeen antajana yläkerran pienelle wc:lle. Sinne syntyisi viidakko! Tuhat muuta keskeneräistä asiaa oli kuitenkin minun ja viidakon tiellä, joten pieni wc sai rauhassa muhia. Ajan myöta wc siirtyikin arktisille alueille. Vieläkään tavoiteltu lopputulos ei ole tarkkana mielessäni, mutta jotakin arktista kuitenkin. Pohjatöissä menee joka tapauksessa oma aikansa, joten katsotaan mitä syntyy. Koska putkimies oli tulossa viimeistelemään kulvertin sisäänottoputken eristyksiä, seinä-wc:n teline olisi hyvä saada asennettua samalla. Tiedossa olisi siis vesieristystöitä. Tein kotelon pohjalle asiaankuuluvat kallistukset eteenpäin ja vesieristin pohjan ja seinät.

 Hormiin tulisi samaa Decosin savimaalia, jota olin käyttänyt muuallakin.Hormin alaosaan laitan ehkä hiukan terrakottalaattoja, joiden pinnassa on vahaa.

WC:n lattiana on OSB-levy, jonka keltaisuutta leikkasin hiukan pois, jotta se muistuttaisi huurteista sänkipeltoa. Vedenkestävää lakkaa täytyy laittaa vielä muutama lisäkerros, jotta lattiasta saa tasaisen. OSB-levyssähän on melko isoja koloja lastujen väleissä. Saapa nähdä miten tämän lattiakokeilun kanssa käy.

Kattoon ajattelin laittaa vihreäksi petsatun vanerin.Seiniin tulee antiikkilaasti ja joitakin eläinaiheisia maalauksia. Nyt ollaan kuitenkin vasta tässä vaiheessa, jossa tila alkaa pikkuisen hahmottua. Toivottavasti saadaan wc käyttökuntoon jouluun mennessä. Olisi sitten valkea joulu ainakin WC:ssä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti